Info

Zondag 16 juni 2019 is de eerste editie van Plogging Groningen.

Plogging Groningen is bedacht door vijf event managers die zich graag willen inzetten voor het milieu.

De afgelopen tijd is het milieu vaak in het nieuws geweest, denk bijvoorbeeld aan de: ‘klimaatstakers’ en de ‘plasticsoep.’ Met Plogging Groningen wil len we aandacht vragen voor het milieu.  Plogging is een trend uit Zweden, die langzaam overwaait naar andere landen. Plogging staat voor  plocka  (oppakken in het Zweeds) en jogging. Deze combinatie van joggen en afval opruimen  is  een goed initiatief om het schoonmaken van omgeving tijdens het sporten te stimuleren. Deze activiteit is al bekend onder een kleine groep joggers, maar Plogging Groningen zal nog meer aandacht creëren voor deze mooie sport. Er zijn ook al soort gelijke events geweest in o.a. Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom.   Wij  brengen het Ploggen naar het noorden van Nederland.  Hiermee wil wij meer mensen bewust maken van Plogging en  op deze manier bijdragen aan het milieu.   

Datum:

Eerste editie:

16-06-2019

Aanvang: 13:00

Locatie:

ACLO Sportcentrum
Blauwborgje 16
9747 AC, Groningen

Goed doel:


Huisregels:                                               Spelregels:

Hieronder vind je de huisregels van Plogging                                       Hieronder vind je de spelregels van Plogging 

Groningen 2019.                                                                                                     Groningen 2019.

Huisregels Plogging Groningen 2019
Spelregels Plogging Groningen 2019

56 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf.

 

Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

 

De Kostwinder Schilders Groep BV is een AF-erkend bedrijf en een begrip in de regio waar kwaliteit hoog aangeschreven staat en waar afspraak afspraak is.

www.kostwinder.nl

Scheepvaartbedrijf Zandstra is in 2004  opgericht nadat eigenaar Erik Zandstra al 15 jaar in de binnenscheepvaart actief was.

 

De laatste  15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervoer over water van lichte en zwaar chemische vloeibare producten, die wij op een van de milieu vriendelijkste manier transporteren door Nederland, Belgie en Duitsland.


Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!
Bij SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) snappen we dat ieder kind uniek is en behoefte heeft aan andere ondersteuning. Met meer dan 100 locaties (inclusief gastouders)  is er altijd een locatie in de buurt die past bij jouw wensen. Wij verzorgen alle vormen van professionele kinderopvang bij kindercentra en gastouders, verspreid over de stad Groningen en de regio. En dat al 115 jaar!

 

SKSG staat synoniem voor “elke dag naar buiten”. Vrijwel alle BSO-locaties beschikken over een fantastisch grote tuin en een aantal locaties van SKSG staat zelfs te boek als groenlocatie.

www.sksg.nl